Villair ágyazható kanapé
Villair ágyazható kanapéVillair ágyazható kanapéVillair ágyazható kanapéVillair ágyazható kanapéVillair ágyazható kanapéVillair ágyazható kanapé

Villair ágyazható kanapé relax fejtámlákkal

199900 Ft

Kategória:

Leírás

Villair ágyazható kanapé relax fejtámlákkal

Majdnem minden részletében a kettősség jellemzi ezt a kiváló Villair ágyazható kanapét, vagy másképpen egyedi bútordarabot. Megjelenése rendkívül harmonikus annak ellenére, hogy kétféle anyaga van, két színárnyalat van benne, és az egyéb funkciókról még nem is tettünk említést.

Nézzük meg mitől is olyan elegáns és különleges a Villair ágyazható kanapé.

Első pillanatra egy szuper modern, nem túl nagy és méretes, játékos arculatú bútort láthatunk. Anyaga egyrészről masszív, erős összetételű szövet, mely kifogástalanul bírja az idő koptatását. Másrészről bőr, ami egy magasabb színvonalat képvisel, emellett kellemes érzetet nyújt és könnyű tisztántartani.

Ami igazán különleges, hogy általában a sötétebb színárnyalatok kerülnek alulra, ami érthető hiszen jobban ki van téve a piszkolódás esélyének. Ám az említett bútor esetében éppen fordítva található, melytől újra egy sajátos kivitelezői megoldást fedezhetünk fel. Játékosságra és ötletes fantáziára utal.

Tehát fehér bőr alsó része, egy nedves ronggyal könnyedén tisztítható, a melegséget sugárzó barna felső rész egyedülálló selymes szövetével, tökéletes légies puhaságával igazi luxus komfort. A habszivacs tömítő anyaga egy sajátos flexibilis anyag, ebből adódóan nem süpped, deformálódik, használat után rugalmasan visszaáll eredeti pozíciójába. Háttámla részében is ez található, érdekes felfedezés még hozzá a relax fejtámla funkciója, amit igazítva saját testhelyzetünkhöz kiegészíti és hibátlan teszi kényelmünket.

A Villair ágyazható kanapé, sarokgarnitúraként betölti otthonunk csendesebb szegletét, emellett, ha szeretnénk könnyedén lehet nappalink központi színterének ékszere is. Terektől, helytől és személyes igényünktől függ miképp használjuk, avagy hol helyezzük el.

Felhasználás szempontjából kifejezetten ajánlom nagycsaládosoknak, baráti társasággal rendelkezők részére.

Miért is? Ágyazható tulajdonsága biztosítja a helyet a vendéglátáshoz, valamint a vendégek rokonok marasztalásához amennyiben szeretnénk. Természetesen kiegészülve egy megfelelő méretű ágyneműtartó résszel, praktikusan, gyorsan hatalmas fekhellyé alakítható. Tapasztalatból tudom, hogy a legapróbbak kedvenc játéktere lesz bukfencezésre, majd ha elfáradtak egy kis megnyugvásra.

A lábai erősek így biztonságos támaszkodásban részesítik bútorunkat, a króm felület még fokozza a stílusát, valamint az arculatot.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket bútoráruházunkban.

Méret: 245 X 165

 

X