Vini system kanapé
Vini system kanapéVini system kanapéVini system kanapé

Vini system kanapé

189900 Ft

Ágyazható kanapé speciális funkcióval. A kanapé egyik és másik oldalát külön – külön ki lehet nyitni, ami azért érdekes, mert akár egy személy is kényelmesen elférhet rajta. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket! Ne feledje, minden bútorból csak pár darab érkezik, ne maradjon le az akcióról.

Kategória:

Leírás

Vini system kanapé ágyazható funkcióval.

Egyértelműen azok számára alkották meg a kivitelezők, akik a kényelmet és a praktikát keresik. Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy ebben a bútorban minden benne van. Tekintsük meg picit részletesebben. Kifogástalan klasszikus formai elemek, semmi extra a díszítésben, letisztult és szolid. Minden olyan környezethez könnyen alkalmazkodik, mely a szín és a stílus elemeivel társulni tud. Színét tekintve a világos, ámbár nagyon kellemes szürkés árnyalat, szépen mutat sötétebb valamint a világosabb miliővel egyaránt. Elképzelem a csodálatos tálaló szekrény mellett melyen a régiesebb ívek ékeskednek, ugyanígy a vagány piros árnyalatú prémium szőnyegen egy modern mai ízlésnek megfelelő otthonban.

Támaszkodásról gondoskodnak a háttámlák kifogástalan keménységükkel. Higgyék el abszolút kielégítő. Persze ha valaki a megjelenését és saját komfortját fokozni szeretné, még jöhetnek a kisebb –nagyobb díszpárnák. Játékosan fel is öltöztethetők valamilyen színes huzattal.

Anyaga magas színvonalú minőségi szövet, amit ha megérintünk bársonyos, selymes érintésben lehet részünk.

Csodálatos érzés ebben a puha ám nagyon strapabíró kényeztetésben osztozni szeretteinkkel. Kartámlái csak fokozni tudják a háttámlák által nyújtott luxust. Szélesek így a fejünket is ráhelyezhetjük, ha úgy döntünk, végig terülünk rajta. Amennyiben már az elnyújtózkodásnál tartunk, a Vini system kanapé lenyűgöző ügyességgel és praktikával óriási ággyá varázsolható. Mind ez egy megbízható és biztonságos lábakon támaszkodó vázrendszeren fekszik. Amikor kedves apró gyermekrokonaink csatlakoznak hozzánk egy családi rendezvényre, nem meglepő a hirtelen elfáradás. Ilyenkor szívünk megnyugszik és tudni fogjuk könnyedén minden fáradtság nélkül helyet, pontosabban, felejthetetlen élményre szóló ágyat tudunk varázsolni nekik. Olyan nagyságokat képvisel majd az ágyikó, hogy egy kettőre hancúrozás kerekedhet az alvás helyett, nade persze reggel garantált a sok apró édes álomszuszék. A Vini system kanapé, nem csak egy társ a mindennapokban, hanem egy igazi kedves, kényelmes jóbarát.

Személyesen várjuk sok szeretettel érdeklődőinket bútoráruházunkban. A Vini system kanapé a készlet erejéig tart, ajánlatos sietni, hogy le ne maradjatok róla!

Méret: 210 X 200

X