Akció!
Vito kanapé
Vito kanapéVito kanapéVito kanapéVito kanapéVito kanapé

Vito kanapé

112900 Ft 79900 Ft

Nagyon kényelmes és letisztult formavilággal rendelkező kanapé, amely bordó színű szövettel lett kárpitozva. A szín eltérhet a valóságban, az Ön monitora és a fotótechnológia sajátosságok miatt. Kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonon az akcióban szereplő kanapé készletéről.

Kategória:

Leírás

Vito kanapé

Számomra egy nagyon kedves kis darab. Akárhányszor meglátom, minden esetben azt érzem, mintha megszólítana. Például ezzel ”gyere, ül le és csak adj magadnak egy pillanatot a rohanásban”! Mind amellett, hogy barátságos meleg színe van, nagyon praktikus bútordarab. Anyaga egy lágy és kellemes tapintású szövetből készült, mely tökéletesen elbírja a mindennapos használattal járó kopást. Időtállósága bizonyított. Ülőfelületének komfortjáról és megfelelő keménységéről a habszivacs tömítés gondoskodik. Észrevétlenül kínálja számunkra a lehetőséget, miszerint ha kedvünk van hosszabban is időzhetünk benne, biztosit minket a felől, hogy zsibbadni semmink nem fog, hiszen kellően tömör. A háttámlák és az előttük lévő párnák játékosan és egymással kiegészülve gondoskodnak a tökéletes tartásról.

Nem is gondolnánk első látásra, hogy a Vito kanapé ennyire kielégítő mindenféle szempontból. A kislakások közkedvelt darabja, de láttam már nagyobb házak előszobájában, vagy éppen a téli kert kellemes ücsörgő részeként. Télikert egyik sarkában például kifejezetten szépen ékeskedik a zöld növényekkel. Színe mely egy igazán harmonikus piros színárnyalat, kiválóan alkalmazkodik más fal illetve bútor színéhez. Persze különccé is teszi környezetét, de egyáltalán nem baj azoknak, akik szeretik a vidám kicsit kirívó dolgokat. Kisebb lakások jellemzően világos színeket alkalmazva, csodálatos kontrasztot érhetnek el egy fehér falszín, világos szőnyeg és a piros kis Vito kanapé.

A párnái, ha van valaki, akiben a kreativitás túlteng és szereti az egyediséget és az eredeti ötleteket, gyönyörűen díszíthető egy csíkos, pöttyös, kockás huzattal.

Azonban ha még ezzel se lenne vége az alkotószellemű szériának, jöhetnek a plédek. Természetesen innentől mindenki a saját egyéniségének és ízlés világának megfelelően dekorál. Lábai króm anyagának köszönhetően egy kicsit hangsúlyossá váltak a bútor többi eleméhez képest. Szerintem így optimális. Alatta pik-pak felmoshatunk és könnyedén megőrizhető lakásunk tisztasága. Kartámlák visszafogottan emelkednek oldalán. Számomra egy egyszerű, ámbár kifogástalanul kompakt bútor. Ajánlani tudom bárkinek. Készletünkben korlátozott darabszámban elérhető, ne maradjatok le róla. Személyesen várjuk érdeklődőeinket bútoráruházunkban.

Méret: 155 x 90

Mérete 155 x 90 cm

 

X