Wendel U-alakú ülőgarnitúra
Wendel U-alakú ülőgarnitúraWendel U-alakú ülőgarnitúraWendel U-alakú ülőgarnitúraWendel U-alakú ülőgarnitúraWendel U-alakú ülőgarnitúra

Wendel U-alakú ülőgarnitúra

309900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kivitel. Nagyon kényelmes és az állítható fejtámlák tovább emelik a kényelmi funkcionalitást.

Leírás

Wendel U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós változatban kapható.

Csodálatosan modern és különleges megjelenése van. Messziről sugárzik a kényelem maximális színvonala, ahogy rátekintünk. Kettős színárnyalata kivitelezői játékosságra utal, mellyel ki is lóg a bútortársai mellől. Praktikai szempontból tökéletes a sötétebb alsórész a világosabb ülőrész kombináció. Színe vidám mely ékesíti otthonunk hangulatát, emellett árnyalata könnyen illeszthető más bútorok sötétebb, avagy világosabb színe mellé.

Borításának anyaga kellemes tapintással bír, ám ennek ellenére egy masszív és erős szövet.

Bizonyította kopásállóságát, komoly ellenállását a terheléssel szemben.

Megnyugtató hiszen általában hosszabb távra ruházunk be, ha ülőgarnitúrát vásároltunk otthonunkba. Emellett a habszivacs belső nyújtja számára a tartást melytől bútorunk nem süpped majd, avagy deformálódik el.

A Wendel U-alakú ülőgarnitúra egy nagyszerű tulajdonságokkal és variálhatóságokkal ellátott ülőgarnitúra. Mit is jelent ez? Ülőfelülete a habszivacs tömítésnek köszönhetően egyszerűen tökéletes kényelemmel bír. A háttámlái kifogástalan ívet zárnak be, valamint ez kiegészül még az állítható fejtámláival, ami aztán praktikus, ha valamit tárolni szeretnénk rajta.

Szélessége és mélysége elsőrangú, a férőhelyek számát tekintve pedig egy kisebb hadseregnek is alkalmas, ám ha mégsem akkor kihúzható és egy gigantikus kényelmes ággyá varázsolható. Ágyneműtartó részében eltárolhatjuk az ehhez szükséges kellékeket, de még mást is, ha szeretnénk.

Várhatóan barátaink és családunk legkisebb tagjai fognak hancúrozni rajta, de engedjük nyugodtan hiszen széles króm lábai egyedülálló támaszkodásban részesítik bútorunkat. Elmozdulni és kibilleni biztosan nem fog alattuk. Dizájnban még illik is bútorunkhoz.

A Wendel U-alakú ülőgarnitúra bevarrásai igényesek és növelik ülőrészének ellenálló képességét, valamint díszítik is egyben. Személyes igények alapján lehet még feldobni párnákkal, pléddel, szép dohányzóasztallal fokozni nappalink és otthonunk stílusát.

Higgyék el egy tökéletes társ a hétköznapok estéin amikor párunk mellett egy halk zene társaságában csendben megpihenünk rajta és szótlanul adjuk át magunkat az érzésnek melyben részünk lehet. Hétvégéken amikor összegyűlik a család, amikor kacagástól hangos a tér, a nappali, ahol a fiatalabb és idősebb generáció újra egymásra talál.

Készlet erejéig tart! Szeretettel várjuk érdeklődőinket bútoráruházunkban.

Méret: 195 X 325 X 195

X