Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120
Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120

Zsákszövet ülőgarnitúra ZG0120

215900 Ft

Ez a bútor már ágyazható extra funkcióval lett szerelve változatlan áron, a készlet erejéig. A zsákszövetről azt érdemes tudni, hogy kifejezetten strapabíró és ezt személyes tapasztalatok alapján is megerősíthetjük, hiszen évek óta nyüstölünk egyet otthon mi is.

Leírás

Nagyon kényelmes zsákszövet ülőgarnitúra, rugós és szivacsos kialakítással.

Ülőgarnitúra áruházunkban outlet áron tud vásárolni! A készletről kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen. Várjuk szeretettel!

A modern és letisztult lakásokban különösen jól matat majd. Nagyon kényelmes zsákszövet ülőgarnitúra, rugós és szivacsos kialakítással a kényelemért. Ez a bútor már ágyazható extra funkcióval lett szerelve változatlan áron, a készlet erejéig. A zsákszövetről azt érdemes tudni, hogy kifejezetten strapabíró hosszú évekig lehet használni anélkül, hogy károsodás érné. Sok érv szól e kanapé mellett többek közt meg kell említeni azt, hogy ágyazható, amely sokszor aranyat ér. Igen kellemetlen tud lenni, mikor egy rokonunkat vagy vendégünket nem tudjuk elszállásolni mert nincs fekvőhely a lakásban, vagy ha el is tudjuk szállásolni csak valami kényelmetlen felfújható matracon.

A nagy baráti beszélgetések színhelye is lehet e kanapé, hiszen sokan elférnek rajta és nagyon kényelmes. Ki ne szeretne hazaérve egy kényelmes kanapéba süppedni és ott lazítani? Ha te is imádnád, hogy egy fárasztó nap után meg tudsz pihenni egy ilyen kanapéban, akkor megéri tárcsáznod az ügyfélszolgálatunk, hogy meggyőződj ennek elérhetőségéről. A számunk fent van az oldalon illetve áruházunkba is szeretettel várunk, itt személyesen is meg tudsz győződni arról, hogy valóban ideális számodra a kiszemelt kanapé. Színe krém, világos színe miatt remekül fog illeni a te nappalidba is, de remek dísze lehet az irodádnak is.

Ezt leginkább a kis családosoknak javasoljuk, mivel igen erős darab és elfér rajta az egész család, ami nagy örömet fog okozni. A szinglik is magabiztosan dönthetnek e bútor mellett, hiszen ágazható így akár alvóhelyként is szolgálhat nap mint nap. Leginkább a fiatalok kedvence e darab mivel vidámságot sugároz, és fiatalos hangulata van. Amennyiben szeretnéd a kiszállítást is meg tudjuk oldani, mindenre találunk megoldást, nem ismerünk lehetetlent. Ha nem vagy biztos valamiben, tanácstalan vagy a kanapéval kapcsolatban, kérdezz bizalommal kollégáinktól. Erre lehetőséged nyílik telefonon ügyfélszolgálatunkat tárcsázva illetve személyesen is. szakképzett, kedves kollégáink örömmel válaszolnak minden kérdésedre. Ülőgarnitúra áruházunkban outlet áron tudsz vásárolni minőségi német kanapékat immár sok éve már, látogass el hozzánk!

Nézz meg további ülőgarnitúráinkat

 

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X