1705 Budapest u-formájú kanapé
1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé1705 Budapest u-formájú kanapé

1705 Budapest u-formájú kanapé

245900 Ft

mérete: 180 x 300 x 140 cm

Ágyazható, rugós, zsákszövet prémium kategóriás U-formájú kanapé.

Áruházunk outlet bútoráruház, ami azt jelenti, hogy minden azonnal szállítható ülőgarnitúrából korlátozott darabszám áll rendelkezésre. Jelenleg kb. 250 db különböző típusú garnitúra várja a kedves vásárlók érdeklődéseit (velünk együtt). 🙂 Amennyiben valós áron szeretne ülőgarnitúrát, kanapét vásárolni látogasson el bútoráruházunkba. Szívélyesen várjuk a kedves vásárlóinkat!

Leírás

Sokféle kanapé létezik, és épp ezért a jelenleg körülbelül 250 db különböző típusú garnitúra várja a kedves vásárlók érdeklődéseit.

És hozzátennénk, hogy kínálatunk folyamatosan bővül, így nem nehéz elképzelni, hogy a legjobb helyen jársz, ha kanapé kéne. Ez a modell ágyazható, rugós, zsákszövet prémium kategóriás U-formájú kanapé, amelyen kényelmesen elfér a család, de ha egy meccset szeretnél megnézni néhány barátoddal, akkor is ez lehet a megfelelő választás. Számos érv szól mellette.

Az első és sokak számára legfontosabb a kényelem, abban biztos lehetsz, hogy ennél kényelmesebb darabot keresve sem fogsz találni. Áruházunk outlet bútoráruház, ami azt jelenti, hogy minden azonnal szállítható ülőgarnitúrából korlátozott darabszám áll rendelkezésre.  Szóval ha ma eljössz áruházunkba akkor már haza is lehet szállítani akár ezt a kanapét is. a kényelmi szempont után sokunknak fontos az, hogy egy kanapé időtálló legyen. Eme elvárásnak is megfelel ez, hiszen anyaghasználatát és kialakítását tekintve az időtállóság biztos. Ennek gyártója is úgy véli, hogy egy jó kanapé több tíz évre szól és ennek fényében készíti el őket. Sokunknak még lényeges a kanapé kinézete is, hiszen ez egy olyan bútordarab, ami valljuk be meghatározza a nappali hangulatát. Konkrétan ennek a kanapénak az esetében elmondhatjuk, hogy nincs olyan falszín, amihez ne illene, illetve stílusát tekintve a letisztult, klasszikus otthonokban mutat jól, de tulajdonképpen elegáns színe miatt bárhol jól tud mutatni.

Ágyazhatóság is egy Zöld pontot jelent sokunknál, nos, ez a kanapé ezt is hozza.

Ágyazható, tehát ha váratlan vendéget kéne elszállásolni, ez pompás megoldás lesz. De sokan nap mint nap e darabon szenderülnek el és pihenik ki a nap fáradalmait, igen ez a kanapé mindennapi alvásra is jó lehet. zsákszövet anyaga miatt a tisztítása is hamar megoldható nem szükséges semmiféle speciális szer, a lakásodban is ott van amivel rendben tudod tartani ha netán foltot kéne kiszedni. Amennyiben valós áron szeretnél ülőgarnitúrát, kanapét vásárolni nézz be bútoráruházunkba. Nagy örömmel várunk téged! Ezt a 1705 Budapest u-formájú kanapét is ki tudod itt próbálni!

Az árukészletünk folyamatosan változik outlet jellegéből adodóan, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

1705 Budapest u-formájú kanapé

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X