Barau ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós
Barau ülőgarnitúraBarau ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

Barau ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

259990 Ft

Ennél a bútornál a kárpitos tervezők ügyeltek a kényelmen túl a funkcionalitásra is. Az ágyazható és ágyneműtartós funkciók nagyon hasznosak tudnak lenni egy ülőbútor esetén.

Leírás

Barau ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. szürke színű szövettel.

Megjelenése tükrözi a prémium minőséget, eleganciát. Formája és kialakítása roppant letisztult és harmonikus. Kárpit anyaga mellyel be van borítva, egyedülálló minőségű szövet, ami hibátlanul időtálló hosszútávon is. Ráülve érezni fogjuk a kellemes tapintását, mely nagyszerűen selymes, bársonyos. Igazán meglepő egy erős masszív anyag milyen kifinomult is egyben. Kettős színkombináció, ami a kivitelezőink játékos fantáziájára utal még színezi is a BARAU ülőgarnitúra küllemét.

Alsó része sötétebb, ez azért jó, mert alacsonyabban jobban ki van téve a szennyeződés, koszolódás veszélyének.

Felső része kapott egy világosabb színű rendkívül kellemes szürke színárnyalatot, ami könnyedén alkalmazkodik más berendezési tárgyak színéhez, stílusához. Ülőfelületének kényelméről és komfortjáról a habszivacs tömítőanyag gondoskodik, amiről azt érdemes tudni, hogy nem enged az idő okozta eldeformálódásoknak, süppedésnek. Habosított anyagának köszönhetően rugalmas és lágy, ezért ennyire ellenálló. Gond nélkül tervezhetünk hosszútávra ezzel a kellemes tulajdonságokkal rendelkező ülőgarnitúrával. Aszimmetrikus formája impozáns, bármelyik korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb helyet. Egyik oldala hosszított kényelmes fekvőhelyet biztosít, míg a másik része egy hibátlanul komfortos ülőrésszel van felruházva. Ezen részén idősebb rokonaink olvasgathatnak, időzhetnek ameddig kedvük tartja, hiszen attól nem kell tartani, hogy nehéz lesz majd kiszállni belőle. Szélessége és mélysége egyaránt ideális méretarányokkal bír. Háttámláinak íve, valamint dőlés szöge praktikus, ez ráadásul még fokozható az állítható fejtámla részekkel. Visszahajtott állapotában ideális újságok, könyv, avagy a távirányító tárolására is.

Párnáival kiegészíthetjük hátunk támaszkodását, vagy persze mikor elnyújtózunk rajta fejünk alá helyezhetjük amennyiben szükségesnek érezzük. Ágyazható funkciója szuper frappáns dolog a váratlan helyzetekre.

Képzeljünk el egy szombat délutáni tökéletes családi, avagy baráti vacsorát, ami a finom ételekről, a jó beszélgetésről, zenehallgatásról és a meghitt együtt töltött időről szól. Amikor közeleg az este vége mindenki szomorúan búcsúzkodik, de miért is kellene erről lemondani? Az időt töltsük kikapcsolódással, szórakozással és a BARAU ülőgarnitúrával.

Könnyedén kihúzható, az ágynemű tartó részében tárolt eszközökkel gyorsan és kényelmesen óriási komfortos fekhellyé alakítható.

Relax fejtámlái fokozzák a pihentető kényelmet a Barau ülőgarnitúra esetében is, hiszen alátámasztja a fejét pihenés közben.

Méret: 265 x 165 cm

X