Akció!
Cavi15 ülőgarnitúra
Cavi15 ülőgarnitúraCavi15 ülőgarnitúra

Cavi15 ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

315900 Ft 219000 Ft

Jobbos kialakítású kényelmes ülőgarnitúra relax fejtámlákkal. A fehér rész igazán jól passzol a szürke ülőrészhez. Kényelmes szivacsból készült az ülőrész és a háttámla is. Ez hosszútávon biztosítja kényelmünket. Elérhetőek vagyunk mindennap! Ha kérdése lenne bátran keresse kollégáinkat akár személyesen üzletünkben, akár telefonon a megadott elérhetőségen!

Leírás

Cavi15 ülőgarnitúra relax fejtámlával. állítható funkciójának köszönhetően nagyon kellemesen tud majd benne pihenni.

Ebbe a bútorba valóban bele kell ülni és mindent megért és megérez ami a kényelmet illeti

elérhetőségünk, címünk

Ha egy olyan kanapét keresel, amelybe jól lehet pihenni, akkor a Cavi15 ülőgarnitúra relax fejtámlával a legjobb választás. Állítható funkciójának köszönhetően nagyon kellemesen tudsz majd benne pihenni, elég rajta néhány percet eltölteni és már felfrissülve, újult erővel tudod ismét belevetni magad a munkába. Lássuk be egy kanapétól mindenki azt várja el, hogy kényelmes legyen, na ez az a darab, amely ezt maximálisan garantálni tudja.

A német gyártók még a legkisebb részletekre is odafigyeltek akkor mikor létrehozták ezt a darabot. Színvilága miatt jól illik a világos falszínekhez, de egy sötétebb falszínnel ellátott nappali dísze is lehet. Fontos még akkor mikor kanapét vásárolunk, hogy az könnyen karban tartható legyen. Ez a kanapé könnyen tisztítható huzattal rendelkezik így még ha vörös bor is éri nem kell problémázni, könnyen el lehet távolítani a foltot.

Manapság ez már egy igen fontos szempont a bútorvásárlóknak, és érthető is, hiszen ha olyan anyagból van a szövete kanapénknak amelyet nem lehet könnyen tisztítani, akkor rövid idő alatt a kukába kerül.

Ez a nálunk kapható kanapék egyikénél sem merülhet fel, hiszen csak olyat találsz kínálatunkban, amelynek huzatjának a karbantartása gyerekjáték. Több száz kanapé közt csemegézhetsz interntes oldalunkon, de vásárolni személyesen várunk bútoráruházunkban. Ebbe a bútorba valóban bele kell ülni és mindent megértesz és megérzel ami a kényelmet illeti. Ha emellett a kanapé mellett voksolsz nyugodtan szervezhetsz nagyobb összejöveteleket is, hiszen sokan helyet tudnak foglalni e ülőalkalmatosságon.

Egy ilyen darabot megvásárolva te több évtizedre előre tervezel, hiszen ezek a darabok hosszú évtizedeken át semmi gond nélkül használhatók. Szeretettel várunk bútoráruházunkban, ahol szakértő kollégáink szeretettel válaszolnak esetleges kérdéseidre is. Ők megadják majd a választ, hiszen szakemberek kik tanulták amit csinálnak. A lakberendezéstől egészen a funkcionalitásbeli kérdéseikig mindenben segítségedre vagyunk akár telefonon is. Ügyfélszolgálatunk számát megtalálod internetes oldalunkon, ugyancsak itt megtalálod pontos címünket illetve a nyitvatartási programunkat is megtekintheted. Látogass el hozzánk már most!

X