Akció!
Benito U-alakú garnitúra

Benito U-alakú garnitúra

315900 Ft 279990 Ft

Az egész család számára remek kikapcsolódást tud nyújtani egy ilyen u alakú ülőgarnitúra. Erős króm lábakkal rendelkezik ez a modern kialakítású bútor. Az akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján! Készleten lévő bútoraink azonnal elvihetőek!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Remek formában tökéletes kikapcsolódást biztosít!

Stabil fakeret, és a lélegző poliészter párnázatú kényelmes Benito U-alakú garnitúra, anyaghasználata: a jól bevált mikroszálas (100% poliészter), mely könnyen tisztítható az ülőfelület és a háttámla is. Hozzávetőleges méretek: 225/378/183 cm. Mélység 114 cm, magassága 70 cm, ülés mélység / magasság 72/35 cm.

Benito U alakú garnitúra

Igazán nagy volumenű bútorról beszélünk, megjelenését és méretét tekintve egyaránt. Elit körökben mozognak ezek a típusú, méretű bútorok. Egyedülálló mozaikos arculatot kapott a varrásait illetően, kicsit mondhatnám merevvé, „kockává” teszi megjelenését, de talán éppen ettől vállik érdekessé! Elgondolkodtató, hogy mekkora tér áll neki jól, elhelyezését illetően, valamint érdemes e kicsi helyrek

Valahogy azt érzem mindenképpen egy nyugalmas sarokban, kandalló mellett a nappaliban, de bátran beállítanám egy aula csendes szegletébe, lényeg hagyjunk neki teret, ez fogja kiemelni egyedi arculatát, egyedi külsejét, avagy eleganciáját.

Mind a mellett, hogy játékos megoldás a kockaformára szabdalás ezekkel a varrásokkal, talán feszesebbé, kényelmesebbé és tartósabbá teszi az ülőfelületét. Ami önmagában nem is tudom, hogy ülő vagy inkább fekvő felületről beszélünk, hiszen olyan szélesre sikerült …..persze hogy is mondjam furcsa is lenne ez a bútor darab egy keskeny kivitelben.

Anyagát tekintve biztosak lehetünk abban, hogy a legminőségibb szövetből készült, fontos volt a kivitelezők számára az, hogy tartósságát és biztos használatot  tudjuk felhőtlenül élvezni hosszabb távon is. Egyszerűen strapabíró legyen, akár nagyobb tömeget is kiszolgálhasson, beleértve esetlegesen a gyerekek által okozott megpróbáltatásokat.

Komfortot fokozzuk még egy kicsit meg kell említenem a háttámlák okozta szuper élvezetet, ami annak köszönhető, hogy állítható támlákról beszélünk, ezt szakkifejezéssel élve, úgy hívjuk hogy relax fejtámla, mely attól különleges, hogy saját magunkhoz tudjuk igazítani, könnyedén szinte egy félkezes mozdulattal. Természetesen a párnák formája és színe opcionális, és őszintén mondom nem feltétlenül szükséges, ahhoz semmiképpen, hogy a bútor jobban mutasson.

Nem véletlenül kapott íves, króm lábakat , egyértelműen ad a bútornak még egy löketet amivel fokozzuk a megjelenést és az eleganciát, arról nem is beszélve, hogy eszméletlen stabillá válik tőle a bútor, ami a gyerekes családoknak elsődleges szempont lehet.

Önmagában a bútor nem annyira nehéz, ezért igen fontos szempont a stabilitás kérdése.

Könnyen tisztítható alatt a felület, nem elhanyagolható szempont.

Kérjük érdeklődjön az aktuális készletről elérhetőségünk valamelyikén, mert jelenleg bizonytalan a készletezése.

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X