CARDONE sarokgarnitúra
CARDONE sarokgarnitúraCARDONE sarokgarnitúraCARDONE sarokgarnitúraCARDONE sarokgarnitúraCARDONE sarokgarnitúraCARDONE sarokgarnitúraCARDONE sarokgarnitúra

CARDONE sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

289990 Ft

Exkluzív sarokgarnitúra prémium anyagok felhasználásával.

Leírás

CARDONE sarokgarnitúra

Már nevének jelentése is gyönyörűen tükrözi mennyire tüzes, temperamentumos bútor a CARDONE sarokgarnitúra. Tekintsük meg mit alkotott a rendhagyó és zseniális kivitelezői fantázia.

. Tekintsük meg mit alkotott a rendhagyó és zseniális kivitelezői fantázia. Vidám színe bevállalós, ám mutatós és színes lesz tőle otthonunk. Ragyogó választás mindenféle tekintetben, külső jegyei mellett kiváló tulajdonságokkal rendelkezik még. Egyediségét még fokozza aszimmetrikus formavilága, melytől mindenki kedvére dönthet hol szeretne helyet foglalni. Elnyújtózni vágyik, avagy kényelmesen ücsörögni. Kreatív piros árnyalatú szövet anyaga kettősséggel bír. Mire is gondolok!? Többek között strapabírósága mellett, nem csak erős, masszív összetételű anyag, mely megtudta őrizni bársonyosságát, lágy finom érzetét. Rendkívül jól dacol az idő koptatásával, a mindennapos használat során megőrzi szép állapotát, kiválóan ellenáll az igénybevételnek.

Támaszkodásunkról a kárpit alatt rejlő habszivacs tömítés gondoskodik. A CARDONE sarokgarnitúra ülőfelülete komfortos, formatartó anyaggal van bélelve. A habosított szivacs a használat során ruganyosságával áll vissza eredeti formájára, nem süpped, deformálódik, avagy marad a „kiülte” állapotában. Háttámláinak dőlés szöge kifogástalan minden korosztály számára, ráadásul kiegészül a relax fejtámlák okozta lehetőséggel. Mit is jelent ez? Állítható a fejrésznél igy saját pihenésünk elképzelése szerint igazíthatjuk, a maximális nyugalmunk érdekében. Ívei, a kartámlák formája harmonizál egymással. Mélysége, valamint szélessége sok lehetőséget tartogat. Alkalmas otthonunk egyik hangulatos, csendesebb szegletét betölteni, illetve nyugalmas pillanatokkal létrehozva a teljes lazítás áhítatát nyújtani.

Persze ragyogó aktív és vidám színével a CARDONE sarokgarnitúra nappalink önálló bútoraként igazi ékszerévé válik otthonunknak. Csodálatosan lehet kombinálni egyéb világosabb, vagy sötétebb árnyalatú tárgyakkal kiegészítőkkel.

Lábai úgy helyezkednek el, hogy ezzel magasra emelik a bútort, ami hibátlan a tisztántartás szempontjából, hiszen könnyedén mehet alá a porszívó, felmosó.  Képzeljünk el egy kellemes szombat délutánt, rögtön a felmosás után érkeznek is a várva várt vendégek. Ám ha az este annyira jól sikerül, hogy nem szeretnénk megszakítani könnyedén és nagy nyugalommal biztosíthatunk számukra helyet. A CARDONE sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartó része is van.

A készlet erejéig tart!

Méret: 280 X 185

X