Clemant ágyazható ülőgarnitúra
Clemant ágyazható ülőgarnitúraClemant ágyazható ülőgarnitúra

Clemant ágyazható ülőgarnitúra

299900 Ft

Modern kialakítása, és precízen kidolgozott apró részletei a tervezők fantáziájáról árulkodik. Magas színvonalat képviseli a relax fejtámla és az ágyneműtartós ágyazható tulajdonsága is. Emellett elegáns és kellemes megjelenése könnyen elragad majd bennünket. Komfortja kifogástalan és rendkívül pihentető. Kartámlái és háttámla részei mozgathatóak, így igazíthatjuk magunkhoz saját testhelyzetünk igénye szerint.

Leírás

Clemant ágyazható ülőgarnitúra ágyneműtartó funkcióval szerelve.

Az ülőgarnitúra, mely első ránézésre sem mindennapi. Mérete, aszimmetrikus formavilága, szélessége, mozgatható fejtámlája igen egyedülálló. Színvilága könnyedén idomul a környezet színéhez, világosabbtól a sötétebb árnyalatokig. Háttámlák felső  pereme megfelelően széles kedvenc könyvünk, vagy a mindig eltűnő tévé távirányító tárolásában. Bevonata szövet, mely a legmagasabb színvonalú materiálokból áll össze. Így tudja megőrizni azt a színvonalat és megbízható minőséget, amivel mi kalkulálhatunk és tervezhetünk hosszútávon. Kifogástalanul vizsgázott a kopásállósági teszteken, ahol nem csak erős strapabíró anyagként mutatta meg a prémium minőségét, hanem emellett megőrizte kellemes finom és bársonyos érzetet, amiben részesít bennünket mikor ráülünk. Ülőfelületében a habszivacs tömítés biztosítja a nívót melyet a Clemant ágyazható ülőgarnitúra képvisel.

Kényelme tökéletesen komfortos és kielégítő minden generáció számára, ugyanez a mélységének kezelhetőségére is igaz.

Nem kell aggódni azon, hogy nehéz lesz véget vetnünk a kellemes időtöltésnek, mely során egy könyv olvasásában merülünk el, vagy csak megpihenünk kicsit. Háttámláinak formája, dőlésének íve hibátlanul idomul bármilyen testhelyzetünkhöz, persze a relax fejtámláinak segítségével még tökéletesebbé tehetjük pozíciónkat, ami egy ragyogó plusz ajándék. Tulajdonságait tekintve nincs lehetetlen igény és helyzet, melyet a Clemant ágyazható ülőgarnitúra ne tudna kielégíteni. Házunknak, lakásunknak bármilyen szegletében megállja helyét, vegyük a csendes árnyaltabb sarkot, ahol egy szieszta és elvonulás birodalma lehet. Avagy a napos világos nappalit, ahol van elég tér, önálló bútorként nagyszerű ékszere lesz otthonunk.

Apró párnákkal, pléddel díszíthető igényünk szerint.

Amennyiben a rokonság nagy, vagy szimplán szeretjük barátainkkal korlátlanul eltölteni az időt, mikor arra vágynánk, hogy az estének sose legyen vége, könnyen marasztalhatjuk Őket bármikor. Mit is értek ez alatt?! Ágyazható és ágyneműtartó funkciójának köszönhetően egy kényelmes és megnyugvást hozó megoldásra tehetünk szert az ilyen spontán helyzetekben. Bonyodalom nélkül kihúzható, az ágyneműtartó részben tárolt eszközökkel megágyazható, így rendkívül nagy és kényelmes fekhelyet biztosíthatunk vendégeink számára. Az este felejthetetlen lesz mindenki számára. Króm lábai stílusban illenek hozzá, rendkívül stabil állásban részesítik.

A készlet erejéig tart, várjuk érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 270 x 200 x 125

X