ágyazható sarokgarnitúra
ágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúra

Coast sarokgarnitúra

249900 Ft

Ágyazható ágyneműtartós sarokgarnitúra nagyon kellemes tapintású szövettel és kényelmi funkciókkal szeretve.

Leírás

Coast sarokgarnitúra, a valóra vált kaliforniai álom

Álmodoztál valaha arról, hogy Kalifornia fehérhomokos óceánpartján sétálgatsz? A Coast sarokgarnitúra az az ülőgarnitúra, amelyet egy kaliforniai, hatalmas verandás luxusotthonban tudunk elképzelni. De Te most hazaviheted, s kialakíthatod ezt az idillt saját lakásodban is.

A Coast sarokgarnitúra éppen azt az eleganciát, minimalista stílust és világos, szikrázó látványt repíti el nappalidba, amelyeket csak a filmvászonról ismerünk. A minőségi, fehér és ezüstszürke színvilágban sziporkázó kárpit, a letisztult formavilág pontosan olyan, amelyet a magyarra Kaliforniai álom című, eredetiben La,La, Land című mozi megcsillant. Képzeld csak el, ahogyan Emma Stone és Ryan Gosling dalolásának minden fuvallata beköltözik otthonodba!

A COAST minden nap dúdolásra késztet majd, de azon sem lepődnénk meg, ha konkrétan dalra fakadnál. Ez a kaliforniai álom ugyanis csupa jókedv, csupa szépség, csupa szerelem. Vidd haza a COAST kaliforniai atmoszféráját ezzel a különleges bútordarabbal együtt. Hívd át a barátnőidet, s érezzétek át ennek a lenyűgöző, ágyazható, ágyneműtartós sarokgarnitúrának valamennyi szépségét és meghittségét: nézzétek meg például a filmet.

A Coast sarokgarnitúra garantáltan olyan hellyé varázsolja majd otthonodat, ahol az összes barátod, szeretted – csajok és pasik, idősebbek és fiatalok egyaránt – szívesen tölti majd idejét. Egy igazi meleg, romantikus fészek luxuskivitelű központjává válhat ez a sarokgarnitúra, amelyben az egész család örömmel merül majd el.

Ne várj tehát a csodára, váltsd valóra a kaliforniai álmodat most! Már csak azért is, mert a Coast sarokgarnitúra ezen az áron, ilyen kivitelben csak most, csak itt, csakis tőlünk kapható. Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba, s vidd haza azt a sarokülőt, amelyen Ryan Gosling is elnyújtózna.

Ha viszont még bizonytalankodnál, akkor gondoskodhatunk a második látásra beteljesedő szerelemről is:

Szeretettel látunk a bemutatótermünkben. Üzletünkben nemcsak a Coast sarokgarnitúrát szemlélheted meg és próbálhatod ki, de több száz luxus minőségű bútordarabbal találkozhatsz, munkatársaink ráadásul bármilyen kérdésedre szívesen válaszolnak. Örömmel segítünk praktikus kezelési tanácsokkal is, amelyek a választott ülőgarnitúrád tartósságát, minőségének megőrzését segítik, de ha csak a hazaszállításon rágódsz, nem kell: abban is segítünk. Dőlj hátra, helyezd magad kényelembe és merülj el végre a kaliforniai álmodban!

Méret: 260 x 220 cm

Ár: 249.900 Ft

Kapcsolat – elérhetőség

X