Halmstad kanapé
Halmstad kanapéHalmstad kanapéHalmstad kanapé

Halmstad kanapé

219900 Ft

Egyszerű és nagyszerű. Ez a Halmstad jelszava. Letisztult, gyűrődésmentes feszes szövete a zsákszövetek erősségével vetekszik. Világoskék színe rendkívül derűs, jókedvre sarkallja az embert. Megbízható, stabil bútor, melyből nem sajnálták az alapanyagot. Kitűnő választás nyaralókba, hétvégi házakba, téli kertekbe. Karfája szárnyszerűen lehajtható. Lábai henger alakú natúr színű fából készültek.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Halmstad kanapé állítható kartámlával

Tisztaságot árasztó égszínkék színével kiemelkedik a Halmstad kanapé társai közül. Színvilága vidámságot hoz otthonunkba, nappalink ékszerévé válhat. Könnyen illeszthető passzívabb színű falszínhez, avagy karakteres árnyalatú bútortársak mellé. Varázslatosan kellemes megjelenése igazán precíz kivitelezői munkát tükrözi. Kialakítása aszimmetrikus, azaz szabálytalan formájú, oldalai nem egyformák. Mint látjuk is az egyik oldalon puff szerű vége van, mely akár a rövidebb pár momentumig tartó megpihenésre szolgál.

Ellenben a másik oldalon egy relax kartámla került elhelyezésre, amit használhatunk ülve és fekvőhelyzetben fejtámaszként. Szövet anyaga egy roppant masszív és erős összetétel, emellett megőrizte kellemes bársonyos érzetet. Jól ellenáll az idő okozta koptatásnak. Ülőfelülete a habszivacs tömítő anyagnak köszönhetően légies, könnyed támaszkodásban részesít bennünket, ezzel nem enged a mindennapos használat során létrejövő rongálódásnak. Mit is értek ezalatt? Míg a korábbi bútorok tömítő anyaga idővel elhasználódott, eldeformálódott megsüllyedt, a habszivacs megakadályozza ezt rugalmasságával és visszaáll az eredeti állapotára.

A Halmstad kanapé mélysége és szélessége rendkívül praktikus méretekkel lett megalkotva.

Mélysége bármilyen korosztály számára megfelelő komfortot biztosít, rövid és hosszabb időzés esetén is pihentető és kényelmes pillanatokban lesz részünk. Egy jó könyv vagy újság olvasása is felejthetetlenné válik ezáltal. Fiatalabbak bátran elnyújtózhatnak tetején, ha szeretnék a háttámlák elött lévő párnákkal még fokozhatják testhelyzetük luxusát. A háttámlák dőlés szöge harmonikus ívet követ, ami tökéletesen megtámasztja a rajta helyet foglalók hátát és pozícióját. Párnái lággyá és még pihe-puhábbá varázsolják az élményt. Természetes színű és anyagú lábai jól illenek a bútor stílusához, biztos és erős támaszkodást nyújtva ezzel az ülőgarnitúrának. Bátran engedhetjük gyermekeinket, unokáinkat ugrándozni ha kedvük tartja. Mint a stabilitása, mint a szövet kopásállósága bírni fogja a strapát. Szuper jó vállasztás nagycsaládosoknak, kisgyermekeseknek, fiatalabb és idősebb korosztályban lévők számára egyaránt. Nagyszerű élmény lesz a hosszú hétköznapok meghitt estéit a Halmstad kanapé fényűző pompájában eltölteni.

mérete:210 x 220 cm

Higgyék el nem fog csalódást okozni.

A készlet erejéig várjuk személyesen érdeklődőinket bútoráruházunkban.

X