Akció!
luxus ülőgarnitúra
luxus ülőgarnitúraluxus ülőgarnitúraluxus ülőgarnitúraluxus ülőgarnitúraluxus ülőgarnitúraluxus ülőgarnitúra

Ionos ülőgarnitúra

549900 Ft 249900 Ft

Luxus kivitelű Ionos ülőgarnitúra állítható háttámlákkal és relax fejtámlákkal szerelt kárpitos bútor. Strapabíró szövettel és állítható kartámaszokkal. Fontos, hogy ebből a típusból csak korlátozott darabszám érhető el, így érdemes érdeklődni a készletről. Ne maradjon le az akcióról, hiszen ez a bútor valóban szuper akciós áron vásárolható meg üzletünkben. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ionos ülőgarnitúra luxus kivitelben

Egyszerűen nagyon modern, nagyon dizájnos, és nagyon relax! A kivitelezők szuper minimál stílusra törekedtek ötvözve mindezt a kényelemmel és az eleganciával. Úgy hiszem sikerült igazi luxus kanapét megalkotni. Megjelenésében tükröződik az alkotás szabadsága mely nem ismert lehetetlent. Nézzük például a Ionos ülőgarnitúra lábait illetve annak méretét é magasságát. Nagyon pazar, harmonikusan idomul a bútor többi részletéhez, valamint kiemelkedően egyedi formája nem keveset tesz hozzá bútorunk arculatához. A bútorszövet anyaga prémium kategóriás, egyedülálló kvalitás, mely biztonságosan hosszútávra készült. Ez igencsak megnyugtató lehet számunkra, mert ezt a bútort valószínű nem pár évre vesszük majd. Érintése az erősségétől és tartósságától függetlenül igen lágy és kellemes tapintású.

Rendkívül fontos, hiszen amikor hatra dőlünk és élvezzük a Ionos ülőgarnitúra játékos relax háttámláinak állíthatóságát és az ez által nyújtott kényelmes pozíciót, valószínű az anyagának pihentető érintésétől még varázslatosabb lesz a momentum.

Formája kifogástalanul modern és aszimmetrikus.

A baloldali hosszított részen szélesebb az ülőfelület vége, olyan mintha egy óriás puff lenne. Keménysége hosszútávú kikapcsolódásra tervezett, se nem puha se nem kemény eszméletlenül tökéletes. Annyira komfortos, hogy ránézésre az ember csak azt kívánja, helyet foglalhasson benne. Ráadásul egyedi tulajdonsága a háttámlák külön-külön állíthatósága, ami saját személyükhöz, formánkhoz és kedvünkhöz igazíthatunk.

Képzeljünk el egy meleg nyári estét, amikor hajnalban hazatérve hűvös szellő fújdogál be az ablakon. Semmi másra nem vágyunk csak ledobni cipellőnket és végig nyújtózkodni kanapénkon. Lágy halk zene mellett gyönyörködni a hajnal sejtelmes fényeiben, ahogy a felhőkkel és csillagokkal hancúroznak az égen. Átadni magunkat a teljes ellazulásnak, megpihenésnek az időtlen és végtelen kényelemnek. Hálásnak lenni minden pillanatért mely feltölt bennünket harmonikus boldogsággal.

A Ionos ülőgarnitúra színével, formájával, érintésével, reluxa háttámlákkal szinte minden luxus tulajdonságával megbabonázza az embert. Akinek igénye díszíthető egy stílusos pléddel, díszpárnával, mellyel még alátámasztható derekunk, fejünk igény szerint

Bútoráruházunkban a készlet erejéig elérhető, várunk Titeket személyesen mihamarabb!

Méret: 320 x 180

320 x 180 cm

 

X