Jazz ülőgarnitúra
Jazz ülőgarnitúraJazz ülőgarnitúraJazz ülőgarnitúraJazz ülőgarnitúraJazz ülőgarnitúra

Jazz ülőgarnitúra

249900 Ft

Ágyazható funkcióval rendelkező, u alakú ülőgarnitúra. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, króm lábai hosszútávon biztosítják a stabilitást.  Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, elér bennünket a hét összes napján! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. A kiszállítás megoldható nálunk országosan!

Leírás

Jazz ülőgarnitúra ágyazható funkcióval 295cm x 195cm x 150cm

Nagyon kellemes tapintású mikroplüss szövettel és prémium minőségű habszivaccsal, rugós kialakítással.

Ez az u-formájú ülőgarnitúra jelenleg azonnal szállítható az Ön otthonába. Kérem érdeklődjön az aktuális készletről, nehogy lemaradjon róla.

Jazz ülőgarnitúra

Szokták mondani, hogy sok jó ember kis helyen is elfér. Nálunk ez a helyzet hiszen a családunk öt személyből áll, és abból sem a legkisebbek már. Így a minap nagyon erősen elkellett gondolkodnunk, hogy mégis nappalink díszeként milyen bútor darab lesz az ahol mind az öten nyugalomra, kényelemre lelhetünk. Ráadásul otthonunk nem mondanám, hogy egy giga-mega ház, de mégis biztosítanunk kell a helyet a család számára. Kb.90 nm-en élünk, három gyerekszobával és egy mondjuk elég nagy nappalival, konyhával, mivel az élet általában a konyhában és a nappaliban zajlik, kezdődhetett a fejtörés.

Gyorsan összedugtuk a fejünket a nagyobbakkal, és kisebbekkel kinek mire lenne igénye!?Akkor hát mondom milyen igényeink vannak: Színben mindenképpen a környezethez illő legyen, ez kipipálva, mert falaink barátságos színben pompáznak így tökéletes egy semleges szürke.

Aztán, legyen széles és kényelmes, na ez egy U alakú ülőgarnitúra széles „szárnyakkal”, kényelmes ülő mélységgel és még az összeköttetés is elég hosszú, amin hosszába, keresztbe kasul mindenki elnyújtózhat. A kényelmet a megfelelő textúra nyújtja tapintását illetően, amit a párnákkal csak fokozni lehet, illetve a puha habszivacs tömítés.

Következő óhaj, hogy kellően strapabíró és  biztonságos , ami megállja a helyét akkor, amikor a legkisebb és barátai ugrálnak rajta, erről a széles króm lábak hosszútávra gondoskodnak.

Végül de nem utolsó sorban a vendég sereglet hol fog aludni majd!?Mindenkit megnyugtatok, ágyazható konstrukció, így méretét tekintve legalább 5 ember kényelmesen elalszik rajta, de 4 biztosan. Ebben az esetben inkább a hűtő tartalmáért aggódnék.

Összegezném: Kellemes  mindenhez illő szürke árnyalat, hatalmas, kényelmes méret, megbízható minőség hosszútávon. Biztonságos stabilitás, ágyazható, kihúzható, bővíthető felület, párnák mint díszítő elem, de kényelem fokozóként is szuper, visszafogott elegancia, mégis határozott fellépéssel.

Erre az ülőgarnitúrára a pomázi bútor outletben találtam rá. Ahol nap mint nap újabb, színesebb bútorokkal álltam szemben míg végül össznépileg a mi családunk emellett döntött.

Mai nappal állíthatom, jól döntött.

 

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X