Lanus kanapé
Lanus kanapéLanus kanapé

Lanus kanapé

199900 Ft

Sárga színű prémium ágyazható kanapé párnákkal együtt kapható bútoráruházunkban. Az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes.

Napsárga, pihe-puha szövettel borított kettes kanapé. A Lanus egyesíti a design és a funkcionalitás legmagasabb fokát. Káprázatos steppelt ülőfelülete mellett, a kanapé oldala is rács-szerű varrást kapott, így a Lanus igazi szépsége a térben való elhelyezéssel jön ki leginkább. Stílusos, hullámmintás párnái nagyszerű kiegészítői a kanapénak. A csodás látvány mellé a kanapé ágyazható is, ráadásul hatalmas felületet biztosít az itt alvó számára.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Lanus kanapé ágyazható funkcióval szerelve.

Egy igazi fiatalos lendületes megoldás a hétköznapokra. Megjelenése szinte magával ragadja az embert. Színe vidámságot varázsol otthonunkba. Szövet anyaga a legmagasabb színvonalú anyag, melynek összetétele hibátlanul kiállja az idő megpróbáltatásait. Aktív használattól a régebbi anyagok gyakran kikoptak, megnyúltak és igen elhasználtnak tűntek. Kivitelezőink a legapróbb részletekben is egy tökéletes, kedves, és kényelmes bútort kívántak megalkotni mely hosszútávon megbízható társunk lehet. A süppedéstől való félelmünket már most elhessegethetjük, hiszen az ülőfelület tartásáról, és komfortjáról a habszivacs tömítés gondoskodik.

A felszínén lévő varrásoknak köszönhetően még jobban ellenáll az eldeformálódásnak, valamint keményebb és kielégítőbb a támaszkodása is. Háttámlák dőlés szöge egyszerűen hibátlan ám az előtte elhelyezett párnák segítségével ezt még puhábbá, egyedivé tudjuk alakítani. Szélessége és mélysége úgy lett létrehozva, hogy minden korosztály számára könnyen kezelhető legyen. Gondoljunk itt az idősebb családtagokra, akiknek már néha gondot okozhat egy nagyon süppedős mély bútor kényelméből felállni, kiszállni. Mind emellett, a Lanus kanapé kartámlái segítségével még kényelmesebb, kielégítőbb a pihenés és rendkívül egyszerű a felállás belőle. Kartámlái külön-külön állíthatóak, szinte lenyűgöző és ideális kiegészítő tulajdonság. A praktikus ötleteknek ám ezzel koránt sincs vége, mivel említett bútorunk kihúzható és ágyazható funkciókkal is bír. Nagyszerű hír azoknak, akik szeretik a baráti összejöveteleket, vagy sokszor inkább elnyújtózva helyezik magukat kényelembe egy esti filmhez, olvasáshoz, zenehallgatáshoz. Könnyedén fél kézzel kimozdítható és ágyazható. Tökéletes játszótér a kisebb gyermekek, rokonok számára is, garantáltan fogják élvezni a hancúrozást.

Ez a kedves Lanus kanapé kifogástalan kisebb lakások, vagy szűkösebb terek bútoraként. Mivel ilyen könnyedén mozdítható, lazán az esti pihenés után össze is csukható, ezzel rögtön teret és helyet biztosítunk magunknak.

Lábai észrevétlenül támogatják említett bútorunkat, biztosítva a maximális stabilitást, biztonságot ezzel. Természetesen nagyon fontos része, hiszen a saját és mások épségéről van szó.

Nem érdemes lemaradni róla, szuper társunk lesz a hétköznapokban.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

X