Live ülőgarnitúra
Live ülőgarnitúraLive ülőgarnitúraLive ülőgarnitúraLive ülőgarnitúraLive ülőgarnitúra

Live ülőgarnitúra

259900 Ft

Ágyazható, és ágyneműtartós u alakú ülőgarnitúra, minőségi szövettel. Akciós áron elérhető a készlet erejéig. Nálunk minden bútort ami az üzletben van ki lehet próbálni. Várjuk érdeklődését mindennap, további leírást lejjebb olvashat a bútorról!

Leírás

Live ülőgarnitúra; ágyazható és ágyneműtartó funkcióval szerelve.

Igazi luxus élmény, igazi luxus ülőgarnitúra Németországból. Légáteresztő plüss szövettel, amely nagyon impozáns és különlegesen jó tapintású anyag. Az ülőgarnitúra középső része kihúzható és két személy kényelmesen tud rajta aludni.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

A termék megvásárolgató, készleten lévő darabszáma jelentősen lecsökkent! kérjük érdeklődjön az aktuális készletről.

Live

Ránézésre egy barna kényelmes plüssmackó jut eszembe, igazi melegséggel , kuckózással ötvözve. Sokszor hallom az ismerősöktől, hogy a nagy családot igazán nehéz kielégíteni, úgy hogy mindenkinek jó legyen, szeparálódni is lehessen, de mégis egy térben legyünk mint egy nagy boldog család.

Kell a tér, persze kell mindenkinek. A térhez pedig kell hely, nagy nagy hely, ahol a térben elfér az óriási, kényelmes messze nem szűkös, széles, süppedős igazi álom puha garnitúra!

Ami pont, hogy úgy lett kialakítva, kétféle anyagból van összetéve, alsó része barna műbőr, felül az ülőrészen minőségi szövetből készült, hogy tökéletesen strapabíró és időtálló legyen.

Legutóbb egy olyan otthonban találkoztam ezzel a bútorral, ahol azt hiszem enyhe túlzással is eltévedtem annyiféle térben fordultam meg mire visszaértem a kiinduló pontra, ott helyezkedett el egy aula nagyságú nappaliban a giga-mega cserépkályha közelében.

A kiszűrödő tűz lobogó hangjához tökéletesen illeszkedett ez a meleg mackós barna szín, a finom tapintású plüss szövettel.

Nem mellesleg lazán, orgonasíp szerűen elfér rajta az összes gyermek.

Kényelmét a párnái még fokozzák, és gondoskodnak a tökéletes komfortjáról az U alakú ülőgarnitúránknak. Amennyiben nem győzött még meg bennünket, akkor megemlíteném ágyazható funkcióját. Amely igazán megkönnyíti a vendéglátást számunkra, akár a váratlan helyzetekben is.

Ágyazott állapotában közel 7 ember kényelmesen elheveredhet rajta. Az ágyazást könnyedén kivitelezhetjük akár pár percben, hiszen tároló van elrejtve az ülőrész alatt, ahonnan félkézzel kiránthatók az ágyazáshoz szükséges eszközök.

Ha változatosságra vágynánk egyszerűen csak keressünk egy színes párnahuzatot, vagy terítsünk rá egy kellemes meleg pokrócot. Könnyedén fog illeszkedni bármilyen körülményhez, bárhol megállja a helyét.

Szuper választás az egész család örömére.

Bútoraink elérhetőek a pomázi outletben, a készletről érdemes érdeklődni, amennyiben arra járnak feltétlenül ajánlott körülnézni minden alkalommal, hiszen napról napra megújuló készlettel és bútorokkal állunk a rendelkezésükre.

Eladóink nagyon szívesen és kedves mosollyal segítenek az Önök elképzeléseinek és igényeihez illeszkedő ülőgarnitúrát ajánlani.

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X