u alakú ágyazható ülőgarnitúra
u alakú ágyazható ülőgarnitúrau alakú ágyazható ülőgarnitúrau alakú ágyazható ülőgarnitúrau alakú ágyazható ülőgarnitúra

Mantys u alakú ülőgarnitúra

319900 Ft

Minőségi u alakú ülőgarnitúra, kellemes tapintású szövetből. Fa lábai stabilak, és természetes hatással bírnak. Szivacsos ülőfelülete és háttámlája nagyon kényelmes. Rendelkezik ágyneműtartóval, és ágyazható funkcióval is. További leírást lejjebb olvashat a bútorról! Szeretettel várjuk érdeklődését!

Leírás

Mantys u alakú ülőgarnitúra, mérete: 165 cm x 310 cm x 215 cm

Minőségi szövetből készült a Mantys u alakú ülőgarnitúra. Mivel német import bútorról van szó, ezért természetes a minőségi, tartós anyaghasználat. Outlet áruház vagyunk, így üzletünkben két szinten közel 200 db ülőbútor található. Bútoraink azonnal elvihetőek üzletünkből, a kiszállításban tudunk segíteni.

Egy nappaliban igazán remekül mutat egy ilyen minőségi u alakú ülőgarnitúra. Szürke színű szövetben kapható a bútor a készlet erejéig. Sokan kérdezik, hogy másik szövettel kapható-e a bútor vagy rendelésre van-e lehetőség? Nos áruházunk outlet jelleggel működik, így minden bútorból általában pár darab érkezik egyszerre. Jó hír viszont, hogy a készleten lévő bútorok azonnal elvihetőek tőlünk egyénileg vagy segítünk elszállítani.

A Mantys u alakú ülőgarnitúra kényelmes minőségi szivacsból készült ülőfelülettel, és háttámlával rendelkezik. Fa lábai extra stabil tartást adnak a bútornak. Rendelkezik ágyazható résszel is a bútor, melynek kezelése rendkívül egyszerű. Ha egy családtagot el kell szállásolni, vagy a baráti összejövetel után nálunk aludna egyik barátunk, csak húzzuk ki a vendégágyat és máris készen áll a vendégágy. Két helyen magasított fejtámlával rendelkezik a bútor, ezt hosszabb távú pihenésnél, például egy film nézésnél tudjuk kihasználni. Ágyneműtartója is van a Mantys u alakú ülőgarnitúrának, ez is igen hasznos főleg olyan lakásokban ahol az ágyneműk tárolására korlátozott a hely.

Elmondhatjuk, hogy ezért az árért egy többfunkciós, univerzális bútort kapunk, ahol ráadásul elfér az egész család. Ha megtetszett a bútor, hívja kollégáinkat, akik tájékoztatják az aktuális készletről. Sokszor előfordul, hogy valaki kinéz egy bútort és aztán eljön az üzletbe, és talál egy még jobbat, a nagy választéknak köszönhetően. Ezért is érdemes hozzánk ellátogatni! Kollégáink segítenek mindenben!

Nyitva vagyunk: hétfőtől-szombatig!

nyitvatartásunk ideje itt található

A kiszállítást tapasztalt kollégáink végzik rövid határidővel az egész országban, általában az esetek többségében 2-10 nap közötti határidővel. Várjuk érdeklődését, lepje meg családját ezzel a szép u alakú bútorral már ezen a héten!
További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

 

X