Ohop bőr ülőgarnitúra
Ohop bőr ülőgarnitúraOhop bőr ülőgarnitúraOhop bőr ülőgarnitúraOhop bőr ülőgarnitúraOhop bőr ülőgarnitúraOhop bőr ülőgarnitúraOhop bőr ülőgarnitúra

Ohop bőr ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

619900 Ft

Multifunkcionális vajszínű bőr óriásgarnitúra. Egy igazi mega L-alak, mely zárt végek híján még nagyobbnak tűnhet a valóságban. Steppelt, extraszéles ülőfelület, állítható ülésmélység és fejtámlák minden ülőhelyhez. Fekvésre és ülésre is egyaránt optimalizálható, személyre szabható. Rendkívüli méretek prémium minőségben.

Leírás

Ohop bőr ülőgarnitúra relax állítható fejtámlákkal.

Csodálatra méltó különleges megjelenése van. Varázslatos tisztaságot árasztó színével, magas színvonalú minőségi bőr anyagával, extrém formavilágával hibátlan. Minden apró részletében precízen kidolgozott, gondos, alapos odafigyeléssel lett megalkotva. Prémium minőséget képviseli, mint a materiált tekintve, mint a kivitelezői ötleteket. Díszítettsége, ívei, harmonikus stílusa is ennek az odafigyelésnek köszönhető. A kellemes hűvös tapintású, ám annál erősebb bőr anyag kifejezetten illik ehhez a stílushoz és arculathoz. Érintése hiába kelt hűvös hatást, mégis kellemes lágy élményt nyújt mikor időt töltünk rajta. Anyaga nem kényes, bár világos színe jobban ki van téve a koszolódásnak, mégis kiegyenlített a könnyű tisztán tarthatóságával. Piszkosodás esetén elég csak annyit tenni, hogy egy nedves ronggyal letörölgetjük felszínét, majd szárazzal és kész! Egyszerű ügye!?

Tömítő anyaga gondoskodik a szuper komfortjáról, mely kifogástalan szinte mindenki számára.

Ez a légies könnyed anyag, formakövető tulajdonsága miatt rendkívül kényelmes.

Habszivacs tartalma eredményezi hosszútávú tartását, aminek köszönhetően nem deformálódik és süpped meg az idő elteltével. Igazán megnyugtató hiszen ilyen nívójú bútorra nem rövid távra ruházz be az ember. Az Ohop bőr ülőgarnitúra a legjobb választás és társ lesz a mindennapjainkban. Persze arról még nem beszéltünk, milyen szépen díszíti otthonunkat jelenléte. Önálló bútorként vagy bútortársak mellé egyedülálló. Íves háttámláival az életünk központi színterévé válik majd. Háttámla részének relax fejtámlái felejthetetlenné teszik kényelmét számunkra. Mind a két oldalán egy puff szerű külön részt találunk, ami lehetővé teszi a rövid lehuppanós pihenéseket is. idősebb és fiatalabb rokonaink is egyaránt a Ohop bőr ülőgarnitúra kényelmében fognak fürdőzni. Éppen ezért alkalmas nagycsaládosok vagy nagy baráti társasággal rendelkezők körében.

Az idősebbek aggodalma sokszor az, miképp állnak majd fel a bútor extrém puhaságából. Nem kell aggódni csodásan és könnyedén kezelhető mélysége, szélessége és minden egyéb mérete. Lábai széles formában króm felülettel tökéletesítik a bútor támaszkodását. Higgyék el nem fog csalódást okozni, sőt hétköznapjaink és hétvégéink legkedvesebb barátjává válik majd.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

Méret: 310 X 330

X