Pedaso U alakú ülőgarnitúra
Pedaso U alakú ülőgarnitúraPedaso U alakú ülőgarnitúraPedaso U alakú ülőgarnitúraPedaso U alakú ülőgarnitúraPedaso U alakú ülőgarnitúraPedaso U alakú ülőgarnitúraPedaso U alakú ülőgarnitúra

Pedaso U alakú ülőgarnitúra

449990 Ft

U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

Azon nagycsaládosok legjobb választása, akik szeretnének világos U-alakú kanapét. A világos szürke színű szövete zsákszövet, mely nagyszerűen állja a strapát, sok virgonc gyerek társaságában is. Bordázott felületei, sötétebb színű lábazata, az egyenes vonalakat megtörő apró ívek a XXI.századi trendi bútorok kasztjába emelik. Ágyazható, és egy fiókos tárolóval is rendelkezik.

 

Leírás

Pedaso U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

Óriási termete megragadó és méltóságteljes megjelenéssel bír. Rendkívül nagy helyet igénylő ülőgarnitúra, ám csodálatosan jól mutat önálló bútorként a nagy terek közepén. Színvilága harmonikusan árnyalt kettős színből ál. A sötétebb és világos szürke színével könnyedén alkalmazkodik mindenféle színű bútorhoz, berendezési tárgyhoz és környezethez. Természetes, hogy a sötétebb rész került alulra hiszen sokkal jobban ki van téve a szennyeződés lehetőségének. Szövet anyaga hihetetlenül erős materiál, mely dacol az idő által okozott koptatással. A habszivacs tömítése, ami egy kifejezetten könnyed, légies anyag rendkívül jól őrzi rugalmasságával a bútor ülőfelületének tartását. Hosszútávon használva nem süpped be, avagy deformálódik, mint a régebbi bútorok.

Lenyűgöző U alakú formájának igényes és precíz kivitelezése.

Formavilága összehozza a rajta helyet foglalókat beszélgetés, társalgás közben. Kényelmesen rálátunk a másik félre. Varrásai, valamint ívei nagyszerűen díszítik az Pedaso U alakú ülőgarnitúra stílusát. Háttámláinak dőlési íve ragyogóan támasztja meg hátunkat, mely fokozható a relax fejtámláival. Ráadásul lekerekített tetejét még jobban is kihasználhatjuk. Kedvenc könyvünket, a tévének távirányítóját, egyéb dísztárgyakat helyezhetünk tetejére.

Maga a bútor csodálatos lehetőséget tartogat még számunkra, önmagáért beszél gigantikus mérete számtalan pihenésre és megnyugvást hozó testhelyzetre. Elnyújtózva, ülve, fejünket megtámasztva, kiegészítő párnákkal, vagy a jobb oldalon lévő kartámlával. Amennyiben kedveljük a nagy családi vagy baráti összejöveteleket aggodalomra semmi ok. Ebben a formájában is, de ha kell kihúzható és egy roppant nagy méretű ággyá varázsolható. Semmi más nem kell hozzá csak hely és némi energia, azaz még az sem. Könnyed mozdulattal kihúzható, emellett az ágyneműtartó részben tárolt eszközökkel megágyazható.

Képzeljük el mekkora öröm lesz számunkra, vendégeink, akár gyermekeink számára, hogy marasztalhatjuk gond nélkül családtagjainkat, vendégeinket. Azonban elárulom kihúzott formában a legkisebbek számára lesz a legnagyobb öröm ugrabugrálni rajta. Engedjük bátran, mert attól nem kell tartanunk, hogy nem áll stabil lábakon. Apró észrevétlen lábai biztosan tartják az Pedaso U alakú ülőgarnitúrát.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

Méret: 255 X 380 X 215

X