Polot bőr ülőgarnitúra
Polot bőr ülőgarnitúraPolot bőr ülőgarnitúraPolot bőr ülőgarnitúraPolot bőr ülőgarnitúraPolot bőr ülőgarnitúra

Polot bőr ülőgarnitúra

359900 Ft

Valódi bőrből készült garnitúra relax fejtámlákkal.

Nagyon ritka színárnyalat, valódi minőségi bőrből. Elegáns, szolid megjelenése ellenére mégis magára vonja az összes figyelmet. Állítható fejtámlái, kecsesen ívelt karfája miatt bármely modern berendezésű lakás központi eleme lehet. A Polot nem csak stílusos megjelenésével, hanem funkcióival is kiemelkedőt nyújt, hisz ágyazható és egy apró, könnyen hozzáférhető tárolóval is rendelkezik.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Polot bőr ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

Prémium minőségű valódi bőr ülőgarnitúra kifejezetten előnyös áron megvásárolható.

Varázslatosan letisztult megjelenésével szinte azonnal elrabolja a szívünket. Bézs árnyalata tökéletesen tükrözi az üdeséget, frissességet. Nem kell aggódnunk világos színe miatt, bár könnyebben piszkolódhat, ám a bőr anyag miatt egy nedves törlőkendővel tisztítható. Prémium bőr anyag szinte ámulatba ejtő kivitelezés, mert amellett, hogy erős és strapabíró megőrizte kellemes bársonyos enyhén hűsítő érintését. Formavilága egyszerű és arányos, mely a széllességeket és mélységét tekintve szinte tökéletesen illeszkedi bárhova.

Gondolok itt egy szép világos lakás csendesebb szegletére, ahova az ember elvonulhat olvasgatni, pihenni. Avagy képzeljünk el egy tágas nappalit, ahol önálló bútorként válik otthonunk ékszerévé a POLOT bőr ülőgarnitúra. Színárnyalata könnyen kezelhető világosabb és sötétebb bútorok és berendezési tárgyak mellett. Számomra egy kellemes piros árnyalatú szőnyegen szinte extravagáns lenne, vagy például igazi klasszikus egy fekete vagy sötét barna szőnyegen. Természetesen mindenkinek saját ízlése és igénye szerint rendezhető és fűszerezhető a miliő, ahova helyezzük bútorunkat. Aszimmetrikus formája játékos kivitelezői fantáziára utal, mely lehetőséget és helyet biztosít bármelyik korosztály számára.

Ülő és háttámla felületének támaszkodásáról a habszivacs tömítő anyag gondoskodik, ami egy rugalmas és légies anyag igy könnyedén visszaáll eredeti formájára. Kartámla része kifogástalan ívével szuper támaszkodást ad idősebb korosztálynak egy kellemes délutáni programhoz. A fiatalabbak pedig használhatják elnyújtózva fejtámasznak is. Háttámla része tökéletes dőlés szöget zár be, már önmagában igy is tökéletes, azonban a relax fejtámlákkal maximalizálhatjuk komfortunkat és kényelmünket. Apró tárgyak újságok, könyv, tévé távirányító tárolására is praktikus lehet.

Bal oldalon lévő része egy puffra hasonlít, melyre csak lehuppanhatunk egy gyors megpihenésre, általában kisgyermekek igen kedvelt kuckója lesz.

A POLOT bőr ülőgarnitúra egy rendkívül jó választás azok számára, akik szeretik a jó minőséget, könnyen tisztítható felületet keresnek, valamint nem igénylik, hogy nagyon nagy és extra funkciókkal rendelkezzen.

Lábai természetes anyagból készültek, elég magas, valamint biztos támaszkodást adnak a bútornak.

Napjaink szuper társa lesz ez az ülőgarnitúra.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket.

X