Puzzle sarokgarnitúra
Puzzle sarokgarnitúraPuzzle sarokgarnitúraPuzzle sarokgarnitúraPuzzle sarokgarnitúra

Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

349900 Ft

Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és ágyneműtartó kialakításával készült. Ez a bútor szabadon alakítható akár jobbos, vagy balos állásúvá. Ez nagyon praktikus, hiszen egy költözésnél, vagy a szoba átrendezésénél nem kell új bútort vásárolni, elég átrendezni a bútort.

Leírás

Puzzle sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Különleges formavilág, egyedi küllem, praktikus kényelmes idomok, mi kell ennél több. Csodálatos kivitelezés a legapróbb részletekig. Szögletes alakja kombinálva van a háttámlák hajlított dőlés szögével, mely ránézésre is csábít minket a pihenésre. Hosszított mérete hibátlanul kényeztet bennünket. Tökéletes támaszkodását a habszivacs belső nyújtja, mely jól vizsgázott az időtállóság próbáján. Tervezhetünk vele hosszútávra nyugodtan, a régi süppedés hibáitól nem kell félnünk! Az ülőfelülete lélegzet elállítóan kényelmes és éppen olyan széles, valamint mély, mely könnyen kezelhető bármelyik korosztály számára.

Fontos, hogy áttudjuk adni magunkat a kényeztető ellazulásnak, valamint a kedvenc könyvünk nyújtotta kikapcsolódásnak.

Egyedülálló megoldás a kivitelezők részéről, hogy aszimmetriát csempésztek a Puzzle sarokgarnitúra kialakításába.

Bal oldali széle egy rövid lehuppanásra szolgáló rész, mikor csak egy gyors szusszanásra van szükségünk. Jobb oldali része egybeolvad az ülőgarnitúra többi részével így helyet kínál egy kiváló beszélgetésre barátainkkal. Érdekessége a két oldalnak, hogy felcserélhető és irány alakítható. Így könnyen párosíthatjuk otthonunk berendezéseihez, kialakításához.

További sarokgarnitúra és ülőgarnitúra kínálatunkat itt érheti el.

Kapcsolat, elérhetőségünk.

X