Radal U alakú garnitúra
Radal U alakú garnitúraRadal U alakú garnitúra

Radal u alakú garnitúra

399900 Ft

Leírás

Radal u alakú garnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Megjelenésében található egy nagyfokú méltóság, ami párosul egy kellemes kényelemmel, magas nívójú minőséggel.  Formavilága és méretarányai megkövetelik a teret, így válik majd otthonunk tökéletes ékszerévé. Rendkívül jó adottságokkal rendelkező ülőgarnitúra. Ráadásul U alakú kialakításának köszönhetően társalgásra hívogatja az embereket, akik sokkal közvetlenebbül tudnak majd beszélgetni és időt tölteni egymással.

Anyaga egy csodálatosan erős szövet, mely bizonyította már számtalan alkalommal milyen jól ellenáll az idő okozta koptatásnak sebeknek. Örömmel nyugtázhatjuk, hogy a Radal u alakú garnitúra  messzire nyúló barátságot köthetünk. Ugyanez vonatkozik a tömítésére, melyről a habszivacs anyag gondoskodik hosszútávon. Nem deformálódik, nem süpped, tartása megmarad így nyugodtan nyúzhatjuk és élvezhetjük magas fokú kényelmét.

Méreteit illetően kifogástalanul arányos, ami annyit jelent, hogy idősebb családtagjaink is könnyeden élvezhetik például a középső részét, hiszen nem kell a nehéz kiszállástól vagy belesüppedéstől tartaniuk. Meggyőződésem, hogy itt mindenki talál majd megfelelő helyet, ahol igazán átadhatja magát a pihenésnek. Háttámláinál található relax fejtámlák felejthetetlenné varázsolják a rajta töltött időt. Lehajtott állapotukban használhatjuk könnyebb újságok, vagy akár a tv távirányító tárolására is.

Színvilága melegséget árasztó, könnyen beleillik a többi színárnyalatba, gondolok itt egyéb berendezési tárgyakra, vagy a fal színére. Életünk központi színterét betöltve önálló bútorként nappalinkban, vagy ha van elég terünk egy elszigeteltebb sarkát is képes ragyogóan betölteni otthonunknak. Bárhova is helyezzük a Radal u alakú garnitúrát boldogan nyújtózunk majd végig rajta egy hosszú megerőltető nap után párunkkal egy kellemes zene mellett iszogatva, társalogva. Észre sem fogjuk venni milyen gyorsan repül az idő ebben a komfortos lazításban.

Megnyugtató, ha elálmosodnánk nem kell messzire menni, csak könnyedén kihúzni és ágyneműtartó részéből az eszközöket kivéve egy hatalmas fekhellyé alakítható. Tapasztalatból tudom kihúzott állapotában, nagycsaládosok körében, a legkisebbek kedvenc ugaroló helyévé válik majd. Lábai szélesek és masszívan biztonságos támaszkodást adnak ennek a csodálatos hatalmas ülőgarnitúrának.

Higgyék el csalódást nem fog okozni.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket személyesen áruházunkban.

Méret: 230 X 370 X 180

X