SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra
SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúraSARAGOSSA U alakú ülőgarnitúraSARAGOSSA U alakú ülőgarnitúraSARAGOSSA U alakú ülőgarnitúraSARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra

SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra

499900 Ft

Prémium kialakítású u alakú ülőbútor amely ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható a készlet erejéig.

Leírás

SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

Eleganciája önmagáért beszél, melyhez csatlakozik kialakításának egyedisége és kifogástalan megjelenése. Visszafogott szürke árnyalata lehetővé teszi számára a sokrétű felhasználást, hiszen színe könnyen illeszkedik más árnyalatokhoz. Méretei, aszimmetrikus formavilága teljesen egyedivé varázsolja miközben megbújik benne egy kis kivitelezői játékosság.  Első ránézésre egy letisztult elegáns ülőgarnitúrát láthatunk, ami sokkal többet tartogat még számunkra. Olyan páratlan tulajdonságokkal lett kiegészítve, ami korábban nem volt jellemző az ilyen méretekkel bíró ülőgarnitúrákra. Tekintsük meg mi az, amitől ennyire különlegesség válik majd számunkra.

A SARAGOSSA U ülőgarnitúra nagyszerű és erős szövet anyagának köszönhetően tökéletes választás amennyiben hosszabb távra tervezünk választott bútorunkkal. Ez az anyag amellett, hogy hibátlanul vizsgázott a kopásállósági teszteken, megőrizte kellemes érzetét amikor helyet foglalunk rajta. Szuper bársonyos és finom érzés. Ülőfelületének és az íves háttámlák kényelméről egy habosított szivacs anyag gondoskodik, aminek köszönhetően tartása biztos. A régi kanapékhoz hasonlóan nem kell számolnunk az esetleges süppedéssel és deformitásokkal.

Íves háttámlái azon kívül, hogy eszméletlen jól mutatnak magába rejtik a relax fejtámla lehetőségét.

Ennek a praktikumának köszönhetően rendkívül jó pihenésben lesz részünk, hiszen így magunkhoz igazítva tudunk majd lazítani. A pihenést eszközölhetjük az ülőrészeknél ülve vagy elnyújtózva, de választhatjuk a baloldalán fellelhető kiszélesített fekvő részt is.

Itt megtalálható a süppeszthető kartámlája mely opcionális, ha úgy tartja kedvünk egybeolvad a többi résszel, avagy ki is emelhető, ha szükségünk van karunk megtámasztására. Természetesen alkalmaktól és saját igényektől függően. Nagyszerű választás nagycsaládosok körében. Itt aztán nem kell majd harcot vívni ki hol fér el az esti matiné nézésekor. Ágyazhatósága, amihez tartozik még egy ágyneműtartó rész is ajándék ezekre az alkalmakra. Nem kell megerőltetnünk magunkat könnyedén felemelhető és kihúzható. Talán mondanom sem kell mindenki eltudja képzelni, hogy a SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra mekkora fekhelyé változik át. Pihentető kényelme a legjobb élményeink közé sorolható majd.

Lábai krómból készültek, aminek megjelenése még fokozza egyedi és dizájnos arculatot.

Tökéletes választás a készlet erejéig tart!

Méret: 190 x 360 X 255

X