Solo ülőgarnitúra
Solo ülőgarnitúraSolo ülőgarnitúra

Solo ülőgarnitúra

249990 Ft

Állítható háttámlás ülőgarnitúra relax funkciókkal szerelve. Nagyon kényelmes bútor, amelyhez a puff is jár. Ne maradjon le az akcióról!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Solo ülőgarnitúra, az igazi űrzsiványok választása

A Solo: Egy Star Wars-történet alcímű spinoff jut eszünkbe erről a kanapécirkálóról. A Solo ülőgarnitúra ugyanis éppen olyan erőteljes kísérlet lehet a Te otthonodban, mint ez a sorozat. Ez volt az első, s egyelőre úgy tűnik, utolsó eredettörténet azoknak a sorában, amelyek az űrtrilógia fontos szereplőiről szólnak. Noha a kritikusok állították, Alden Ehrenreich a cipőjét sem köthetné be Harrison Fordnak, Han Solo alakja újraéledt alakításával. Méghozzá egy sebezhető, érző szívű, nagydumás és tehetséges utcagyerek formájában, aki aztán gyermekkorunk igazi hősévé válhat. Ravasz zsivány, alvilági körökben jártas csempész, villámgyors pilóta és galaxisszerte híres nőcsábász. És mégis a megbízhatóság örökös motívuma.

Ki ne akarná, hogy Solo egy életre társa legyen a mindennapok kalandjaiban? A Solo ülőgarnitúra pedig szinte a saját űrhajóként, Millenium Falconként is értelmezhető, oda repít, ahová minden dolgozó felnőtt vágyik: gyermeki fantáziánk kalandvilágába. Solo ülőgarnitúra izgalmas állomáson keresztül. Solo űrcirkálója négy évtizede minden gyerek álmában megjelenik, ahogyan Han Solo keze alatt még a Csillagrombolókat is leelőzi, vagy lehetetlen aszteroida-mezőkön manőverezik át egy kolibri könnyedségével, ahogy az űr leghírhedtebb gonosztevőit kicselezi. Mindeközben pedig az idők végezetéig csodáljuk lenyűgöző látványát.

Éppen így ez az ülőgarnitúra minden Star Wars rajongó álmainak netovábbja.

Han Solo valamennyi vakmerő akcióját kiheverhetné az állítható relax-háttámlákkal, éppen úgy, mint a Millennium Falcon. A garnitúra színe a koréliai aranykort és a galaxis valamennyi kálváriáját idézi, de a Solo ülőgarnitúra Csubakkának is egy tökéletes kényelmet nyújtó relaxációs pont. Ez az a biztonságos pihenőhely, amelyre a Te otthonodban nemcsak az egész család, hanem akár a leghűségesebb társatok, bármely háziállatotok is felfér. Nézzétek meg együtt a Solo valamennyi kalandját, aztán kezdjetek bele a Star Wars filmeposzba: éljétek át az űrkalandokat együtt!

A Solo ülőgarnitúra kényelmét aligha lehetne fokozni, ám az ajánlat egy ajándék puffot is tartalmaz, ami egyenesen visszautasíthatatlanná teszi ezt az ajánlatot. Ez a garnitúra nem a legbátrabbak, hanem a legzsiványabb űrcowboyok választása, így ha mindig is Han Solo bőrébe kartál bújni, ne habozz, csapj le rá most! Várjuk hívásod, de ha még bizonytalankodnál, hogy megtaláltad otthonod saját Millenium Falconját, egyetlen hiperűrugrással bemutatótermünkben teremhetsz. Munkatársaink várják hívásod, de örömmel látnak személyesen is. Lépj velünk kapcsolatba, hogy az űrzsiványság útjára léphess. Addig pedig: az erő legyen veled!

 

Elérhetőségünk itt található

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X