ágyazható és ágyneműtartós
ágyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartós

Valerya Sarokgarnitúra

289990 Ft

Balos állású sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Relax támlákkal és titkos kis pakoló fiókokkal a bal alsó rekeszekben. Nagyon kényelmes kárpitos bútor, amely hosszú, hosszú ideig lesz az otthona ékessége.

Leírás

Valerya Sarokgarnitúra, az erő Veled van.

VALERYA sarokgarnitúra, avagy a Valéria, a latin Valerius férfinév (magyarul Valér) női párja, amelynek jelentése igeként: erősnek lenni. Lég erős, s válassz jól! Ez az elképesztő, stílusos, maradandó erőt sugárzó bútordarab, a Valerya Sarokgarnitúra éppen ezt, a vágyott energiát teremti majd meg a Te otthonodban!

Hunyd le a szemed, s képzeld el mindazt, amire vágysz! Halottál mér arról, hogy amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod teremteni? Képes vagy létrehozni álmaid otthonát? A Valerya Sarokgarnitúra éppen oda illik. Ez a kanapécsoda nemcsak a hollywood-i filmek, hanem egy californiai óceánparti luxusotthon, vagy éppen a párizsi divathét tökéletes ikonja. A Valerya Sarokgarnitúra minden otthon-dizájner álma, egy hibátlan választás, amely ráadásul most a Te otthonod központjává válhat. Ez az ágyazható, ágyneműtartós, csodálatos vajszínű kárpitozással, homokszínű ülő- és hátpárnákkal rendelkező luxusgarnitúra a legmenőbb stílusteremtők választása. Te volnál, aki a divatot diktálja?

A VALERYA biztosan ilyen pozícióba helyez majd! A társaságban mindenki tudni fogja, hogy hol is a helyed! A barátnőid megsárgulnak majd az irigységtől, amiért tudják azt: a VALERYA birtokosa az erő birtokosa is! Legyél a társaság főkolomposa, hagyd, hogy mások csak kövessenek! Ráadásul a partik lehengerlő házigazdájaként nemcsak a tökéletes elegancia, hanem egy igazi luxus-élményközpont birtokába is kerülhetsz. A Valerya Sarokgarnitúra elképesztő, hatalmas fekvőfelülete ugyanis mintha csak a pihenésre lett volna kitalálva. Élj át minden vágyott élményt, kalandot a VALERYA-n, hagyd hogy ez a luxusbútor valóra váltsa az álmaidat! Erre is lett kitalálva, méghozzá Neked, azért hogy Téged kényeztessen el és felkészítsen a mindennapok kihívásaira!

Nem kell mást tenned, csak felismerned a lehetőségeidet! A Valerya Sarokgarnitúra márpedig számodra a legjobb választás, most kell érte lépéseket tenned! Elsőként gyorsan lépj velünk kapcsolatba, munkatársaink várják a hívásod, sőt: személyes látogatásodat! Sietned kell, hiszen a Valerya Sarokgarnitúra elképesztő tulajdonságait más is könnyedén felismerheti. Győződj meg nálunk a VALERYA luxusáról a saját szemeddel, lépj az álom- és önmegvalósítás útjára, hozd létre most azt az otthont, amely megüzeni az egész világnak: az erő Veled van!

Méret: 200×310

Az akció a készlet erejéig érvényes, itt tud érdeklődni a készletről.

 

X