Alcantara u alakú ülőgarnitúra
Alcantara u alakú ülőgarnitúraAlcantara u alakú ülőgarnitúraAlcantara u alakú ülőgarnitúra

7920 Alcantara u alakú ülőgarnitúra

319990 Ft

Ágyazható u-alakú ülőgarnitúra Alcantara szövettel kárpitozva. Ez a bútor valóban prémium, első osztályú minőségi ülőgarnitúra minden tekintetében. Az ár csak az akció erejéig érvényes, ne maradjon le az akcióról!

Leírás

7920, rabul ejtő formák és árnyalatok

Mert a szürkének nem is ötven, sokkal inkább 7920 árnyalata van. Ezt bizonyítja a 7920 Alcantara u alakú ülőgarnitúra! Ahogyan azt is, hogy az ezüstös szürkeség még csak nem is nyomasztóan sötét, hanem csodás, fénylő gyönyör is lehet. Éppen olyan, mint a 7920 ülőgarnitúra ekrüszínű textilbőr kárpitozása, amelyről nemcsak a szemed, de ha egyszer kipróbáltad, többé a tested sem akarod levenni. Ahogyan a Szürke ötven árnyalatának főhősei sem bírtak egymástól elszakadni, az olvasók és nézők pedig történetük rabjává lettek. Így ejt majd téged, sőt: mindenkit, aki csak belép hozzád, rabul ez a különleges bútordarab.

Ez a kifejezetten szexis, extravagáns, u-formájú, ágyazható, ágyneműtartós kanapékomplexum nemcsak erotikus-romantikus drámák tökéletes színhelye…

Hanem a filmeposz legkényelmesebb vetítési központja is lehet otthonodban. Ha a 7920-at választod, egy olyan egyedi lakáskiegészítővel gazdagodsz, amely egy életen át társad, legmerészebb álmaid megtestesítője, később pedig családod hűséges biztonsági központja lesz. Amikor a 7920-ra nézel, könnyedén suhan át fantáziádon Dakota Johnson és Jamie Dornan izgató, vibráló, mágneses világa. Csillogás, modern minimalizmus, a kényelmet sugárzó elegancia különleges egyvelege. Ebben a kanapéban valóban minden egyesült, ami szemnek és szájnak ingere, a vágyak központja.

Ráadásul ez a kecses eleganciával és masszív luxusérzettel átitatott, azt magából ontó bútordarab egy igazi ikon, nem szerezheti meg akárki! De neked itt és most kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy egy valódi divatdiktátor erotikával és eleganciával átitatott atmoszféráját hozd létre otthonodban. Nem kell mást tenned, mint mihamarabb kapcsolatba lépni velünk, s hidd el, sosem leszel hálásabb és büszkébb, mint mikor meglátod a vendégségbe érkezők arcán az irigységet. A 7920 Alcantara u alakú ülőgarnitúra az igényesek luxusa, s mindenki tudni fogja, hogy Te egy igazán különleges stílusérzékkel rendelkező otthonteremtő vagy. Le fog esni az álluk!

Hogy a figyelem központjába kerülj, nem kell mást tenned, mint mihamarabb felkeresni munkatársainkat. Várjuk hívásodat, vagy akár személyes látogatásodat, hiszen a 7920 Alcantara u alakú ülőgarnitúra bátran megtekintheted, sőt ki is próbálhatod bemutatótermünkben. Hagyd, hogy elkápráztasson az ezüstszürke csillogásának 7920 árnyalata!

Méret: 240 x 335 x 165

Ne maradj le az akcióról! Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X