Tohoku kanapé ágyazható
Tohoku kanapé ágyazhatóTohoku kanapé ágyazható

Tohoku kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

219900 Ft

A klasszikus formavilágot varázsolja otthonunkba, ám még többet nyújt számunkra. Méretarányai tökéletesek kisebb terek és nagyobb otthonok tereibe egyaránt. Mélysége idősebb korosztály számára tökéletes, hiszen megtámaszkodva könnyen kiszállnak ülőfelületéből. Ágyazható kompakt bútor, melynek szövet anyaga erős hosszútávon is. Ágyneműtartó része segít bennünket az ágyazásnál, vendégeink maradandó örömére. Lábai stabilok.

Leírás

Tohoku kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható.

Méreteinek köszönhetően egy nagyon praktikus választás a Tohoku kanapé, főleg akiknek lakásuk szűkösebb, valamint azok számára is, ahol tér és hely van bőven. Kellemes arányai tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy házunk, lakásunk egy csendesebb szegletét is megtöltsük élettel. Mire gondolok pontosan!? Például amikor sötétebb, halk nyugodt sarkát otthonunknak a Tohoku kanapé segítségével kellemes olvasgatásra, békés zenehallgatásra használjuk. Természetesen nagyobb házak, nappalik önálló bútoraként is rendkívüli választás. Csodálatos pihen-puha szőnyegen központi ékszere lesz nappalinknak, bár egy dolgozószobának is kifogástalan kiegészítője lehet. Mind -mind személyes lehetőségeink, valamint sajátos ízlésünk dolga.

Említsük meg a szövet anyagát, ami a legmagasabb színvonalú kivitelezés. Egyrészről tökéletesen erős, szívós anyag, mely ellenáll az idő kikezdésének, kopásának. Másrészről emellett, hogy ilyen tartós, masszív anyag érintése kellemesen finom és lágy maradt. A kivitelezés egyik legzseniálisabb összetétele. Tömítő anyaga habszivacs, mely úgyszintén egy edzett anyag, ez annyit jelent, hogy nem kell a későbbiekben elhasználódott, vagy besüppedt állapottól tartanunk, mint a régebbi bútoroknál. Nyugodt szívvel tervezhetünk hosszútávra választásunkkal. A habszivacs tömítés megjelenik még a háttámlák kényelmében, ahol szinte maximális kényelmet élvezhetünk mikor hátra dőlünk bútorunkban. Háttámláinak dőlés szöge nagyszerű, melyet a kivitelezőink még fokoztak a relax fejtámlák lehetőségével. Ezeket bármikor testhelyzetünk szerint magunkhoz igazítva élvezhetjük a pihenést és az ellazulást.

A Tohoku kanapé ágyazható és ágyneműtartó funkcióval is kiegészül, mely ideális a nagycsaládosok, avagy nagy baráti társasággal rendelkezők körében. Lazán és egyszerűen fél kézzel kihúzható és nagy méretű ággyá alakítható. Gondoljanak csak bele mennyire fogják családunk legkisebb tagjai élvezni a nagy ugráló ágy lehetőségét. Rugózása bírni fogja, a kicsik arca pedig ragyogni fog az örömtől. Természetesen a bújócskázás egyik legbiztosabb helye az ágyneműtartó rész lesz. Lábai krómból vannak, diszkréten jelennek meg bútorunk alján, bár ennek ellenére stabil és maximális támaszkodást biztosítanak számunkra.

Megjelenése szolid, kényelme tökéletes, praktikái lenyűgözőek.

A készlet erejéig várjuk Önöket személyesen bútoráruházunkban.

elérhetőségünket itt találja

Méret:210 x 170

 

X