Akció!
U-alakú ülőgarnitúra
U-alakú ülőgarnitúraU-alakú ülőgarnitúraU-alakú ülőgarnitúra

Leinster U-alakú ülőgarnitúra

549900 Ft 449900 Ft

Leinster U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

Igazi mokka, ami kettős hatást nyújt. Mindenképpen figyelemfelkeltő aszimmetrikus formája, kettős színvilága. Mintha egy édes-keserű kapucínerbe harapnánk. Rendkívül változatos ülőfelületei és kihasználtsága van, a keskenyebb ülőrésztől kezdve, a széles nyújtózkodó részekig. Fejtámlái állíthatóak saját pihenésünk igénye szerint. Tároló részében minden elfér az ágyazáshoz. Lábai észrevétlenek ám, biztos támaszkodásban pihentetnek bennünket.

Leírás

Leinster U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

Megjelenésével és kettős színvilágával, valamint terjedelmes méretével megosztja érdeklődőinket. Megjelenése kifogástalan eleganciát képvisel, mégis a kettős színvilágtól adunk számára egy kis játékos külcsínt. Kivitelezők színes fantáziájára utal az is, hogy aszimmetrikus formavilágot álmodtak meg a Leinster U-alakú ülőgarnitúra számára. Nagycsaládosok, valamint olyan érdeklődök körében a legkedveltebb, ahol van tér, valamint nagy család és baráti társaság. Mégis milyen könnyedén biztosíthatunk egy vasárnapi ebéd utáni sziesztához, könnyed beszélgetéshez színteret családunknak, barátainknak. Képzeljük el egy hatalmas fényes nappali közepén ezt az egyedülálló méretekkel rendelkező és színvilágával melegséget árasztó bútort. Szinte magától válik otthonunk központi színterének ékszerévé és legkedvesebb helyszínévé.

Szövet anyaga jól ellenáll az időnek, maximális kihasználtságnak. Igazán tervezhetünk vele hosszabb távra hiszen tömítése és szövet anyaga is bírja a strapát, nem fog eldeformálódni, avagy anyaga idő elött kikopni. Bátran engedhetjük gyermekeinket, unokáinkat akár naphosszat is ugrándozni az ülőgarnitúra tetején. Idősebb rokonainkat is bíztathatjuk pihenésre, mert mélysége és szélessége engedi, hogy könnyen kiszálljanak, avagy helyet foglaljanak benne. Méretei és keménysége tökéletes minden korosztály számára. Relax fejtámláival még fokozhatjuk testhelyzetünk kifogástalan kényelmét és komfortját.

Egyedülálló tulajdonságaival, különleges aszimmetriájával kiemelkedik a bútor társai mellől, kettős színével és annak árnyalataival azonban kellemesen illeszkednek a többi bútorhoz, falszínhez, miliőhöz. Legyen akár világosabb vagy sötétebb színvilág.

Háttámláinak dőlés szöge nagyszerűen pihentető, mely a relax fejtámlákkal ragyogó ellazulásban részesít majd bennünket. Ágyazható tulajdonsága és ágyneműtartó része a vendégvárók kedvence, hiszen mennyire praktikus mikor csak félkézzel előkapjuk a komfortos ágyhoz szükséges eszközöket. Persze ha úgy van kedvünk elnyújtózhatunk tetején egy rövid szendergésre. Személyes ízlésünk szerint kiegészíthetjük kisebb-nagyobb párnákkal, színes takarókkal.

Lábai észrevétlenül tűnnek fel bútorunk alján, mely éppen tökéletes hiszen így biztosít tökéletes támaszkodást számára. Nem válik bútorunk feltűnővé, mind amellett, hogy tulajdonságai igen kiemelkedőek, praktikusak a hétköznapok és a hétvégék kényelméhez egyaránt.

Higgyék el nem fog csalódást okozni a Leinster U-alakú ülőgarnitúra, érdemes Önnek is kipróbálnia.

Az akció kizárólag a készlet erejéig tart!

Méret:215 x 388 x 258

X